Allt om: Olof K Gustafsson

Bild på Olof K gustafsson

Den svenska entreprenören Olof K Gustafsson. Är mest känd för att vara VD för Roberto Escobars bolag Escobar Inc. Roberto är bror till den ökände knarkkungen Pablo Escobar. Olof är också känd för sina uttalande i sociala medier om flera kändisar. Dessutom kallar många honom den osvenska svensken eftersom han långt ifrån följer jantelagen i Sverige.

Vem är Olof K Gustafsson ?

Vem är Olof K Gustafsson ?

Mannen, myten, legenden Olof K Gustafsson är född 14 maj 1993 på Ekerö i Stockholm. Trots att Olof är en så pass känd affärsman finns det väldigt lite information om barndomen, hanns föräldrar och liv i unga år.

Olof visade redan i unga år att det var entreprenör han satsade på att bli. När han var endast 17 år gammal drev han 4 företag med stora ambitioner om att bli miljonär tidig i livet. Oavsett vad man tycker om Olof som person så måste man ändå erkänna att han verkligen lyckats med sina drömmar. Olof K Gustafsson net worth är numera uppe i det svindlande beloppet 48 miljoner Dollar.

Olof K Gustafsson på sociala medier

Olof K Gustafsson på sociala medier

Entreprenören har alltid varit väl synlig på många sociala medier. Sedan förra året expanderar nu Olof sin närvaro ytterligare på sociala medier speciellt på twitter.

Men Olof K Gustafsson har även synts till på sociala medier som instagram och tiktok. Dessutom är han även aktiv på youtube där du kan hitta flera olika filmer med Olof. Bland annat ett där han visar upp sina gula Ferrari som är tillägnad Olof K Gustafsson fru Svetlana.

Olof K Gustafsson Flashback

På Flashbacks forum skriver de mycket om Olof K Gustafsson och här blir det väldigt tydligt att han har både fans och hatare. Under den gigantiska tråden skvaller om Olof Gustafsson och närstående till Escobar Inc hittas över 200 sidor där Olof K Gustafsson blir flitigt diskuterad.

Olof K Gustafsson Wikipedia

Wikipedia har upplysningar både om företaget Escobar Inc och om Olof K Gustafsson där du kan läsa mycket om vilka olika typer av affärer företaget gör. Dessutom står det en hel del om flera av bråken mellan Escobar Inc och andra företag.

Olof K Gustafssons liv nu

Numera har Olof och frun flyttat från Trump Tower 63a Olof K Gustafsson bor numera i Sverige, med sin fru Svetlana. När svt filmade sin dokumentär visas Olof K Gustafsson förmögenhet upp och det pratas en hel del om lyxlivet i Dubai. Innan flytten tillbaka till Sverige.

Olof K Gustafsson bitcoin

Olof K Gustafsson bitcoin

Olofs historia med bitcoin är intressant. Eftersom bitcoin är decentraliserat och det inte finns något företag som registrerat varumärket bitcoin. Då försökte Olof K Gustafsson att registrera upphovsrätten till bitcoins. Med hjälp av företaget Coin Legal Ltd som Gustafsson 2018 var VD över samtidigt som han även var VD på Escobar Ink.

Numera äger även Olof K Gustafsson rättigheterna till Simpsons serietidningar. Som han ger ut som seriealbum på sitt eget förlag. Så man kan inte säga annat än att den framgångstörstade 17 åringen lyckats med sina drömmar om att bli miljonär och framgångsrik. Även om metoderna har varit mer än kontroversiella.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla